Tawaran Eksklusif KTM

Hi Panda Hero! 

Anda boleh memiliki motosikal KTM 200 DUKE ABS berjenama Eropah yang berprestasi tinggi dan dilengkapi dengan pelbagai ciri-ciri menarik dengan pakej promosi eksklusif daripada KTM.

Dapatkan baucar perkhidmatan dan aksesori bernilai RM3047 secara percuma dengan setiap pembelian KTM 200 DUKE ABS,  tawaran sah sehingga 31 Ogos 2023. Jom rebut tawaran eksklusif ini! 

Langkah untuk memiliki KTM 200 DUKE ABS

1)  IMBAS KOD QR :
 
                                                                     
2)  ISIKAN MAKLUMAT PADA BORANG BERIKUT :
 
 
3)  PANGGILAN PENGESAHAN KTM MALAYSIA  :
 
Pengedar sah KTM Malaysia akan menghubungi anda dalam masa terdekat
 
 

Rangkaian pengedar sah KTM

  • Promosi yang disenaraikan di dalam tawaran laman sesawang pandarider.my hanya terhad kepada penunggang foodpanda sahaja.
  • Harga dan promosi yang disenaraikan di dalam tawaran laman sesawang pandarider.my terhad kepada motosikal KTM DUKE 200 ABS sahaja.
  • Harga yang disenaraikan adalah harga jualan bersih. Ia tidak termasuk bayaran seperti pemprosesan, runner (jika berkenaan), pemeriksaan, cukai jalan (1 tahun), insurans dan kos penghantaran. 
  • Promosi rebat baucar (RM1500) hanya layak untuk setiap pembelian KTM DUKE 200 ABS melalui permohonan pinjaman.
  • Promosi servis percuma merangkumi 4 kali servis percuma bernilai sehingga RM1237 dengan selang waktu servis pada 1000KM, 5000KM, 10 000 KM dan 15 000 KM atau dalam masa setahun dari tarikh pendaftaran, bergantung kepada apa yang terjadi lebih awal. 
 
 

Rangkaian pengedar sah KTM

Butir-butir teknikal