sempadan

Hai panda, anda kini boleh mendapatkan lebih pendapatan dan order dengan Penghantaran Rentas Sempadan & pandago! Oleh itu, penghantaran merentas sempadan telah dilancarkan dan anda boleh rujuk kawasan/zon yang terlibat.

Kawasan / Zon Pengantaran Rentas Sempadan

Ampang Halal

Bangsar Halal

Setia Alam Halal

Setapak Halal

Shah Alam Halal

Subang Halal

Bukit Tinggi Halal

Cheras Halal

Puchong Halal

Cyberjaya Halal

Putra Heights Halal

Kd Halal

Johor Halal

Bandar Enstek Halal

Nilai Halal

FAQs

Selagi penunggang melakukan pesanan, RSZ akan diaktifkan untuk membolehkan penunggang menerima pesanan rentas sempadan dari zon bertindih. Oleh itu, ciri ini hanya akan diaktifkan dalam zon yang bertindih
 

Tidak. Jika anda memulakan syif di Zon A, anda hanya akan menerima pesanan daripada Zon B jika anda sedang melengkapkan pesanan di dalam Zon B.

Tidak, anda hanya perlu memilih session di zon anda seperti biasa. Apabila anda menerima pesanan rentas sempadan, teruskan untuk menghantar pesanan itu kepada pelanggan. Dengan RSZ, anda tidak lagi perlu kembali ke tempat permulaan (Starting Point) anda untuk menerima pesanan seterusnya.

Ya, RSZ terbuka untuk semua penunggang H dan NH di Penang.

  • Sangat fleksibel kerana anda tidak perlu kembali ke tempat permulaan (Starting Point) asal untuk menerima pesanan seterusnya
  • Potensi pendapatan adalah lebih tinggi kerana anda akan menerima lebih banyak pesanan di mana sahaja anda bekerja

RSZ berfungsi seperti session biasa, namun anda mungkin akan menerima pesanan dari zon di luar session biasa anda. Oleh itu, jika anda tidak menerima pesanan semasa anda berada di dalam zon, AR anda akan terjejas.

Ya, RSZ diaktifkan 24 jam setiap hari atau selagi anda mengambil session.

Ya, anda perlu memulakan session anda di tempat permulaan (Starting Point) asal untuk mengaktifkan RSZ.

Untuk waktu ini, kami hanya menawarkan Rider Switching Zones di Penang