Program Papan Iklan foodpanda

Anda ingin menambah lebih lagi wang pendapatan bersama foodpanda? Kami membuka peluang untuk anda memasang papan iklan pada bag penghantaran anda dan anda akan peroleh RM50 sebulan untuknya!

Khas untuk rider Lembah Klang. Program ini membolehkan anda memperoleh pendapatan tambahan semasa anda menghantar pesanan dengan foodpanda, dengan memasukkan papan ke dalam poket lutsinar pada beg penghantaran sebagai iklan.

Program Papan Iklan foodpanda

Bermula dari 30 Mei 2022, rider yang berminat untuk menyertai program ini boleh membuat permohonan secara atas talian didalam Google Form yang disediakan dibawah. Terdapat 3 kategori rider yang layak untuk menyertai program ini:

    1. Rider baru yang mendapat papan iklan bersama set peralatan di rumah,
    2. Rider baru yang mengaktifkan ID terus di Hub Southgate,
    3. Rider lama yang hadir ke Hub Southgate untuk pertukaran bag.

Penyertaan Papan Iklan foodpanda

  1. Selepas membuat permohonan secara atas talian, anda dikehendaki untuk memasukkan papan iklan foodpanda kedalam poket lut sinar kiri dan kanan bag penghantaran khas yang diberikan.
  2. Anda haruslah menghantar sekurang-kurangnya 50 pesanan dalam tempoh 15hb bulan lalu – 15hb bulan terkini.
  3. Selepas genap sebulan, kami akan menghantar satu pautan Google Form yang akan diberikan kedalam notifikasi Roadrunner anda pada setiap 18hb setiap bulan dan anda dikehendaki untuk memuatnaik gambar papan iklan yang telah dimasukkan ke dalam poket lutsinar beg penghantaran bersama anda disisi sebagai bukti bagi pembayaran dibuat.

Tempoh Papan Iklan foodpanda

Terma & Syarat

Tidak perlu. Simpan papan iklan dan sekiranya program akan bersambung, pihak foodpanda akan memaklumkan semula kepada anda untuk mengisi borang permohonan baru.

Tidak digalakkan, kerana program ini akan berterusan, jadi anda boleh menghantar gambar anda setiap bulan dan jika layak, terima bayaran untuk iklan ini setiap bulan!

Anda akan menerima bayaran bulanan di dalam gaji foodpanda anda.

Malangnya, hanya beg rider yang menawarkan peluang untuk meletakkan iklan di dalamnya pada masa ini. Jadi tidak boleh.